Mijn opdrachtgevers

Sociaal Fonds Huisartsenzorg

Lid van het bestuur namens Ineen.

Focus op een goed functionerende arbeidsmarkt voor de eerste lijn.

Looptijd

Hier komt de looptijd van het project

IVT Zorg

IVT Zorg biedt in de regio ’s-Hertogenbosch een veelzijdig thuiszorgaanbod. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Onze vakkundige medewerkers bieden onze cliënten hoogwaardige zorg met een persoonlijke benadering. De cliënt staat centraal. Op deze manier biedt IVT Zorg op maat!

Looptijd:

Maart 2018 – heden

Ineen

Namens Ineen, werkgevers in de Eerste Lijns zorg, lid van het bestuur van het sociaal fonds huisartsenzorg.

Ik zet me in om de arbeidsmarkt beter te laten functioneren zodat de sector aantrekkelijker wordt voor de mensen om te gaan werken.

Looptijd:

1 januari 2017 – heden

Opdrachtgever: Raad van Bestuur

De Zorgboog is een aanbieder van langdurige zorg, wijkzorg en jeugdzorg.

Bij de divisie Woonverpleging heb ik me bezig gehouden met het onderzoeken van samenwerkingsvragen en vervolgens de implementatie van verbeteringen.

Looptijd:

1 september 2017 – heden

Functie: Voorzitter raad van toezicht

Hart voor de zorg

Wie als oudere, na een lang en zelfstandig leven, een beroep moet doen op zorg en ondersteuning van anderen, vindt dat doorgaans moeilijk. Dan is het fijn als er rekening wordt gehouden met iemands wensen, voorkeuren en ideeën. Dat niet de faciliteiten of de (on)mogelijkheden van een organisatie centraal staan, maar de individuele persoon. Dat de nadruk wordt gelegd op wat iemand nog wel kan of graag doet, en ondersteuning wordt geboden voor waar dat niet meer lukt. Dan staat zorg niet alleen voor het geheel aan professionele handelingen, maar meer nog voor aandacht en behartiging. Dan mag je spreken over een hart voor de zorg.

Bij LuciVer kunnen (aanstaande) cliënten zelf kiezen uit diverse vormen van zorg en ondersteuning: van 24-uurszorg binnen de muren van een van onze locaties tot eenmaal per week huishoudelijke hulp aan huis, en van dagelijkse verzorging aan huis tot een tijdelijk verblijf in een van onze locaties.

Looptijd

1 juni 2017 – heden

2016.

Voor het bestuur van de SHR (Huisartsenposten Rijnland) heb ik twee workshops verzorgd over de inrichting van de organisatie en de rol van huisartsen daarin.

Bij een huisartsenpost is de invloed en betrokkenheid van de huisarts een bekend vraagstuk. Huisartsen willen invloed op het beleid, maar hoe geef je dat vorm? Vanuit mijn rol als bestuurder heb ik het SHR bestuur meegenomen in de mogelijkheden om te komen tot een professioneel bestuur en medisch management op de posten. Het bestuur kun je laten adviseren door een raad van advies gevormd door huisartsen. In de statuten kun je vastleggen voor welke besluiten het bestuur om advies moet vragen van de huisartsen.

 

Het blog van Gerben Welling

Inspiratie uit het werkveld

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf je dan gerust in op mijn maandelijkse nieuwsbrief vol inspiratie